Comunicate de Afaceri

Fiecare pereche de ghetute are un nume la Plaza Romania.

Bucuria sarbatorilor de iarna nu se compara cu nimic altceva. Este perioadain care primim si daruim starnind zambete, indiferent ca suntem copii sau adulti. Din pacate, exista copii din medii favorizate care nu au sansa de a se bucura ca toti ceilalti. Plaza Romania crede ca de sarbatori, fiecare copil merita sa primeasca un cadou, asadar, pana pe 22 decembrie mall-ul se transforma intr-un taram magic care iti ofera posibilitatea sa devii erou.

La Plaza Romania, la parter, in zona Rotonda, vei gasi mai multe perechi de ghetute, pe care le poti umple cu jucarii, haine, rechizite, carti si dulciuri. Fiecare pereche are un nume, cel al copilului caruia tu ii poti face o surpriza de Craciun. Poti dona orice articol NOU si alimente neperisabile care crezi ca ar fi pe placul copiilor. Mai multe detalii despre eveniment poti gasi chiar aici.

Initiativa Plaza Romania nu este la prima editie. Alaturi de Mia’s Children Craciunul se transforma intr-un moment magic chiar si pentru copiii carora viata le-a zambit mai putin. Ce este cel mai important este faptul ca tu poti face parte din  acest proiect care iti va aduce in schimb zambete sincere.

Implica-te si tu si hai sa oferim o raza de bucurie copiilor!

#IEnjoyPlazaRomania

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare