Comunicate de Afaceri

Final de competitie UNDERCOVER cu super concert Vunk in Bucuresti Mall Vitan

Intre 8 Mai si 19 Iunie, in fiecare miercuri, Bucuresti Mall - Vitan a devenit arena de duel pentru cate doua trupe dornice sa se intreaca in note muzicale. 10 trupe si 5 confruntari au animat Bucuresti Mall Vitan timp de mai multe saptamani. Fanii si-au sustinut favoritii live la un show de zile mari unde distractia si voia buna nu au lipsit.

Daca nu ai reusit sa ajungi la nici una dintre sesiuni, afla ca pe 19 Iunie are loc marea finala. Intrarea este gratuita, iar energia pozitiva este din partea casei. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti conturile de Social Media ale Bucuresti Mall Vitan (aici) si sa dai „Going” la evenimentele postate. Astfel isi rezervi un loc in primele randuri.  

Bucuresti FM alaturi de Bucuresti Mall Vitan a pregatit un show incendiar cu ocazia finalei UNDERCOVER: un mega concert Vunk! Inarmeaza-te cu buna dispozitie, ia-ti gasca de prieteni si hai sa ne dam intalnire pe 19 Iunie, incepand cu ora 19:00, la carusel la un eveniment muzical cum nu ai mai vazut. Cele mai frumoase si cunoscute melodii Vunk iti vor incanta auzul, atmosfera cu #goodvibesonly iti vor asigura o seara memorabila, iar gasca de prieteni pe care vei alege sa ii ai alaturi vor inveseli chiar si cea mai posomorata fata. Practic, nu ai nici un motiv sa nu spui “Da!” distractiei.

Vunk te invita sa spui si tu #IloveBucurestiMall!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare