Comunicate de Afaceri

Framboise si MOOGU la Bucuresti Mall- Vitan. Lansarea noii editii Alist Designers Boutique.

Am incheiat sezonul cald cu trei branduri – NAIV Clothing, Noire Swimwear și Miss Mary a little – care ne-au asigurat cele mai frumoase piese de vacanta. E timpul sa ne pregatim pentru sezonul rece, asa ca echipam Alist Designers Boutique de la Bucuresti Mall – Vitan cum se cuvine cu doua noi branduri 100% romanesti care sa te surprinda.

Toata luna septembrie (2- 29 septembrie) Framboise si MOOGU te asteapta in buticul din lounge area a mall-ului din Vitan.

Framboise surprinde prin rochii, bluze, fuste si camasi intr-o gama cromatica vesela, design atipic si materiale potrivite sezonului. Daca ai fost in trecut la Half Is Free si daca obisnuiesti sa vizitezi buticul din Bucuresti Mall- Vitan, stii deja multe dintre piesele Framboise, iar vestea buna e te poti reintalni cu ele in perioada urmatoare in cadrul Alist Designers Boutique.

Cealalta jumatate a buticul va fi ocupata de accesoriile si bijuteriile create de Andreea Mogosanu, designerul din spatele brandului MOOGU, care vine la concept store-ul din Vitan cu cele mai cool bijuterii arhitecturale, realizate din aur si argint. Timp de patru saptamani, piesele Moogu vor sta la buticul din Bucuresti Mall Vitan, gata sa fie descoperite si purtate.

AList Designers Boutique este un concept semnat de Bucuresti Mall Vitan care isi propune, de fiecare data, sa sustina si sa aduca mai aproape de tine designerii romani. Evenimentul are deja o istorie in spate, reusind sa adune un palmares de colectii ale creatorilor romani. O lista scurta cu editiile trecute poti gasi chiar aici.

Merita sa programezi o sesiune de shopping de inceput de sezon. Noi te asteptam cu articole #fresh pentru noul sezon. Ne vedem in lounge area la Bucuresti Mall Vitan!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare