Comunicate de Afaceri

Gala Art Out – Excelența în industrii creative

Gala Art Out propune pentru cea de-a patra ediție un program unic și elegant, cu momente artistice de excepție și cu decernarea premiilor Art Out în industrii creative. Evenimentul a fost prezentat de Georgiana Dănilă, scriitoare și actriță foarte promițătoare, cu roluri remarcabile pe scena Teatrului de Artă din București.
Programul serii a debutat printr-un performance realizat de Light Quartet, în colaborare cu Daniela Bălan, artist vizual. Seara a continuat cu un moment muzical susținut de cvartetul ce are în componență pe Elena Albu – vioara I; Ana Limban – vioara a II-a; Rebeca Tanasie – violă; Camelia Iancu – violoncel.
Bianca Badea, multiplă campioană națională și internațională la balet, a sustinut un moment artistic de excepție. Programul a continuat pe ritmurile Ansamblului Românașul, unul din cele mai vechi ansambluri din București cu numeroase participări pe scena celor mai importante instituții culturale din țară și din străinătate.
Publicul a fost introdus într-o atmosferă boemă și efervescentă, printr-o prezentare de modă care a adus într-o lumină nouă ținutele renumitului designer Denis-Alexandru Predescu și a grupului IE Clothing format din Emilia Tudoran și Iulia Ghenea, designeri experimentați români.
Evenimentul a continuat în note muzicale, în interpretarea tinerei Bianca Popa, tânără foarte talentată, prezență remarcabilă la numeroase concursuri de muzică din țară. Și cum dansul și muzica sunt strâns legate, publicul s-a bucurat și de momente de vals susținute de Balet Academic Svetlana, școală de dans cu rezultate marcante pe plan național și internațional.
În cadrul Galei s-au decernat premii personalităților marcante din scena culturală românească, în diverse domenii: muzică, arte plastice, arte decorative, fotografie, arhitectură, arte performative, artele spectacolului, ambasador cultural roman, eveniment artistic și inovație în artă și cultură.
Publicul poate vizita expoziția amenajată cu ocazia Galei, ce reunește lucrări de grafică, pictură și fotografie ale artistelor Oana Matra, Laura Lucia Mihalca, Mariana Nedelcu, Patricia Savu, Cristina Tudose, Oana Unciuleanu și piese vestimentare semnate Thais & Stroe.

Susținători: Avon, 3D Store, Cofetăria Alice, Ellen - atelier creație handmade, Fundația Calea Victoriei, INCODART.
Parteneri media: Agerpress, Business24, Comunicate de afaceri, E-cultura.info, Focus Interactive, Manager.ro, Misiunea Casa, România Pozitivă, Senso TV.

Asociația ART OUT este o organizație non-profit, non-guvernamentală și independentă, creată cu scopul promovării culturii și artei. Acțiunile asociației vizează sectoarele formativ-educațional, social, cultural-științific, artistic, sportiv și de tineret. Pentru îndeplinirea acestora, organizația își propune: susţinerea procesului de creaţie şi interpretare artistică; organizarea de evenimente cultural-artistice, științifice, educaționale și recreative; acordarea de premii, burse, alte forme de sprijin pentru programe de studii și documentare în țară sau în străinătate; realizarea, editarea, publicarea şi difuzarea de cărți, publicații periodice, materiale multimedia, programe informatice şi alte materiale informative; participarea, colaborarea și organizarea de programe locale, naționale și internaționale cu și pentru tineri.

Site-ul evenimentului: www.gala.artout.ro.
Pagina de facebook a Galei: www.facebook.com/galaartout

Contact și mai multe detalii: asociatie@artout.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare