Comunicate de Afaceri

Gusturile bune se intalnesc la Plaza Romania. Gourmandia Festival.

Mancarea delicioasa, muzica de calitate si vibe-urile pozitive va dau intalnire pana pe 14 septembrie la noua editie de toamna Gourmandia Festival. Iubitorii de street food se vor putea delecta cu o selectie de specialitati romanesti si internationale intre 11-14 septembrie (11.00 – 22.00),  in parcarea Plaza Romania. Intrarea este libera, insa experienta este de nepretuit.

Daca vrei sa stii ce surprize te asteapta, afla ca 10 food trucks sunt prezente la a doua editie a festivalului de street food marca Plaza Romania. Aromele imbietoare, atmosfera relaxanta si muzica live de calitate vor transforma o simpla vizita la mall intr-o seara memorabila. Preparatele savuroase, deserturile incantatoare si bauturile ce te vor energiza pentru dans vor fi pregatite cu atentie de specialisti in arta culinara.

Te vei putea bucura de concerte si proiectii in cadrul Dokstation Music Documentary Film Festival, vei dansa si te vei energiza odata cu venirea toamnei.

Evenimentul este organizat de Plaza Romania si Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 si promite de fiecare data sa aduca un plus de energie pozitiva tuturor celor prezenti.

Fie ca esti iubitor de gastronomie sau pur si simplu iti doresti o seara activa alaturi de membrii familiei tale, Gourmandia Festival din cadrul Plaza Romania este optiunea perfecta.

Garantam ca te vei energiza pentru o noua zi si te vei delecta cu cele mai interesante preparate culinare! Toate intr-o atmosfera de festival!

#IEnjoyPlazaRomania

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare