Comunicate de Afaceri

Halloween cu stil la Plaza Romania

Toamna este acel moment din an in care au loc petreceri tematice si avem ocazia sa exageram cu machiajul si tinutele. Ati ghicit! Astazi vorbim despre Halloween.

De-a lungul timpului aceasta sarbatoare a fost din ce in ce mai popularizata si pe meleaguri mioritice si a devenit de la an la an luata tot mai mult in serios. Marile companii, liceele, gradinitele, restaurantele ,si lista poate continua, au inceput sa organizeze petreceri tematice de Halloween tot mai bine puse la punct. Ce-i drept si recuzita a devenit din ce in ce mai ofertanta in magazine.

Plaza Romania iti propune un mini-ghid de best practices pentru ca Halloween-ul 2020 sa fie memorabil, indiferent ca il petreci acasa cu prietenii sau la un office party.

  1. Machiaj extravagant. Machiajul este punctul forte la orice tinuta de Halloween. La GETT’S Salon , de exemplu, cei mai creativi make-up artisti si-au pregatit deja ustentilele pentru a-ti oferi un look profesionist, indiferent ce personaj ai ales. O sedinta de machiaj la salonul din Plaza Romania se desfasoara in perfecta siguranta pentru tine, respectand toate masurile de igiena. Daca totusi preferi sa realizezi singura un machiaj memorabil, afla ca in Sephora sau Douglas vei gasi produse speciale pentru aceasta ocazie.
  2. Sfatul nostru este sa iti folosesti creativitatea si alegi un personaj out-of-the box. Majoritatea magazinelor au pregatit articole vestimentare tematice pe care le poti mixa pentru un rezultat asa cum ti-ai dorit.
  3. Recuzita/ accesorii. Pe langa clasicele palarii de vrajitoare sau perucile colorate, poti iesi din anonimat cu accesorii deosebite sau mici obiecte home-deco. PEPCO, de exemplu, te asteapta cu o gama larga de accesorii de la masti tematice, pana la vopseluri sau lampi portabile in forma de dovleac sau fantoma. Nu trebuie decat sa dai frau liber imaginatiei.
  4. Positive vibes. Dincolo de tot ce inseamna procesul de costumare important e sa...dai putin in mintea copiilor. Cu alte cuvinte, noi te sfatuim sa primesti aceasta sarbatoare tomnatica cu ganduri pozitive si bucurie. In plus, o sesiune de shopping pentru Halloween in Plaza Romania inseamna 100 % siguranta pentru tine si cei din jurul tau. Mall-ul respecta cu strictete toate masurile de igiena potrivit noului context.

 

Ce mai astepti? Let’s Halloween!

#IEnjoyPlazaRomania

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare