Comunicate de Afaceri

HOTELUL DOMENIILE PANCIU ISI DESCHIDE PORTILE PENTRU IUBITORII VINULUI SI AI CALATORIILOR IN VRANCEA

De la Domeniile Panciu şi de la Daniel Guzu, omul care readuce la viaţă vinul în Vrancea lumea se aşteaptă doar la lucruri mari şi pe bună dreptate.

După ce a reuşit să facă din Ţifeşti centrul de unde se produce minunatul VIN AL DIPLOMAŢILOR, vinul de reprezentare diplomatică a României, după ce a pus din nou pe harta vinurilor Şarba, tradiţională în Vrancea si apoi a făcut vinuri spumante transformând energia fără de sfârşit a plaiurilor vrâncene în vinurile  spumante ce cuceresc premii după premii în întreaga lume, acum Daniel Guzu se aruncă cu curaj în industria turismului.

Noua sa iniţiativă are atuuri clare: frumuseţile Vrancei, obiective turistice de renume, oportunitatea pentru români de a se bucura de vacanțe în România organizate pe acelaşi model ca şi cele din Italia şi bucuria de a te afla în inima unei podgorii celebre.

În vacanţele la DOMENIILE PANCIU, clienții culeg struguri, fac must și cupaje de vinuri şi învaţă arta vinificării alături de experţi premiaţi mondial, creatorii vinurilor Domeniile Panciu.

În excursii de o zi puteţi călătorii de la HOTELUL DOMENIILE PANCIU spre frumoasele destinaţii ale Vrancei: Rezervația Naturală Cheile Tişiței, Cascada Putnei, Stațiunea Lepșa, Rezervația Naturală Focul Viu, Lacul Negru, Casa Memorială „Moș Ion Roată”aşa încât puteţi beneficia din plin de poziţia ideală a hotelului pentru a descoperii o comoară a României: Vrancea.  

 

Hotelul DOMENIILE PANCIU din comuna Ţifeşti este rezultatul a patru ani de muncă şi peste 3 milioane de euro investiţi în complex.

Noul complex hotelier are o capacitate de 30 de camere şi este parte a unui proiect din care mai fac parte o piscină, un teren de tenis şi sală de evenimente în care încap până la 450 de persoane. „Pentru turiştii care se vor caza aici, am amenajat  şi un traseu asfaltat de 10 kilometri pentru plimbări cu bicicletele prin plantaţia cu viţă-de-vie“, mai spune Daniel Guzu.

Hotelul mai include un restaurant ‘a la carte’, winebar & tasting room, zona de SPA, piscină și teren de tenis.

Complexul dispune și de o parcare mare cu o capacitate de aproape 300 mașini. Sala de evenimente este locul perfect pentru o nuntă, petrecere corporativă sau o conferință. Are o suprafață de peste 800 mp, adică 450 locuri și un design special. „Fie că planifici o nuntă, o petrecere corporativă sau o conferință, Domeniile Panciu Wine Resort este locul perfect. Aici găsești tot de ce ai nevoie pentru evenimentul tău. Peisajul spectaculos creat de munții Vrancei și cele 120 ha de vie, accentuează exclusivitatea locului. Am gândit totul până la cele mai mici detalii. Datorită utilajului de ultima generație din bucătărie și măiestriei bucătarilor noștri putem crea meniuri chiar și pentru cele mai rafinate gusturi. În cazul evenimentelor cu un număr mai mic de invitați, prin intermediul peretelui modular putem optimiza suprafața sălii”

Poziţie de invidiat, camere de lux, mese delicioase şi prezenţa celor mai bune vinuri ale României toate elementele pentru o destinaţie de vis pentru weekend sau pentru o şedere mai îndelungată se regasesc acum sub un singur nume: HOTELUL DOMENIILE PANCIU! 

Social Media

Cauta

Categorii populare