Comunicate de Afaceri

Imagini din vechiul Bucuresti la Bucuresti Mall Vitan

Sfarsitul de noiembrie are parfum de epoca la Bucuresti Mall- Vitan.

Un nou eveniment cultural te aduce mai aproape de Bucurestiul bunicilor nostri daca treci pragul mall-ului din centrul capitalei.

Noi, echipa Bucuresti Mall- Vitan, simtim o conexiune stransa cu Bucurestiul, doar ii purtam numele si am marcat multe premiere pentru capitala. Tocmai de aceea, suntem entuziasmati sa găzduim un nou proiect cultural sub cupola, unul care are in centru metropola: Imagini din vechiul Bucuresti.
Proiecte arhitecturale de anvergura, influente culturale, razboaie, nevoi economice, toate au marcat Bucurestiul de-a lungul timpului, transformandu-l in ceea ce este astazi. Expozitia ne permite tuturor sa exploram cafenelele scriitoricesti, Calea Victoriei, magazinele cochete și hotelurile emblematice, dar si resedintele regale sau targurile si pietele sale reprezentative, prin imagini de colectie ce iti vor Un fragment din istoria Bucurestiului se dezvaluie in fata ta intre 23 noiembrie si 9 decembrie chiar in centrul capitalei, in Bucuresti Mall Vitan.
Proiectul este desfasurat prin Muzeul National al Literaturii Romane si Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti si si-a propus sa mai scrie inca o fila cultural-artistica in seria de evenimente culturale pe care echipa mall-ului le pregateste cu atentie pentru cei mici si cei mari.

Cum vremea de afara devine din ce in ce mai neprietenoasa, pe langa o sesiune de shopping binevenita, locul tau de entertainment se muta indoor, in mall-ul tau favorit.

#WeLoveBucurestiMall

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare