Comunicate de Afaceri

“In intimitatea jurnalului” Un nou eveniment cultural marca Plaza Romania

Vara este in plina desfasurare, masurile de siguranta s-au mai relaxat, iar setea pentru activitati care sa ne aduca zambetul pe buze creste cconsiderabil. Vestea buna este ca arhiva Muzeului Național al Literaturii Romane se dovedeste din nou a fi o comoara de nepretuit care poate uimi publicul de toate varstele.
Jurnale de creatie, jurnale de bord, jurnale de indragostiti si jurnale intime, toate sunt acum disponibile in Plaza Romania in cadrul expozitiei „In intimitatea jurnalului.”

Cupola mall-ului tau preferat din centrul capitalei este din nou gazda unui proiect cultural inedit, acesta aducand mai aproape de tine manuscrise, pagini dactilografiate si fotografii ale unor scriitori sau critici populari precum Titu Maiorescu, Tudor Arghezi, Mircea Eliade, Eugen Ionescu si multe alte personalitati marcante.

Pana in data de 8 august,in Plaza Romania, vei lua parte la o incursiune culturala ce ne permite sa aruncam o privire asupra fragmentelor de jurnal, ce dezvaluie trairile si emotiile scriitorilor romani care au marcat scena literara nationala sau chiar internaționala.

Proiect desfasurat alaturi de Muzeul Național al Literaturii Romane si Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare