Comunicate de Afaceri

In siguranta la Bucuresti Mall - Vitan

CERTIFICATUL VERDE COVID-19
Bucuresti Mall- Vitan pune pe primul plan siguranta vizitatorilor sai tocmai pentru ca sesiunile tale de shopping sa se desfasoare in mod placut. Tocmai de aceea, a luat toate masurile de siguranta si igiena pentru a evita infestarea cu Covid-19. Vizita in mall este permisa tuturor persoanelor fizice indiferent daca acestea prezinta sau nu Certificatul Verde. Totusi, pentru a mentine siguranta sanatatii se impugn cateva reglementari.
Accesul in zonele de servire a preparatelor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice va fi permis doar pe baza certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID19 sau, în cazul persoanelor fizice provenite din state ale căror autorități nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, în baza unui document, pe suport hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecția cu virusul SARS-CoV-2, astfel:
• Persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
• Persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
• Persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Singurii exceptați la prezentarea dovezilor privind testul PCR sau antigen, trecerea prin boală sau vaccinarea împotriva COVID sunt copiii cu vârsta mai mică de 12 ani.
Atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 (certificat verde).
Certificatul verde COVID-19 poate fi descărcat de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/ în baza dovezii vaccinului, a trecerii recente prin boală sau a unui test negativ în ultimele maximum 48 de ore (test rapid) sau 72 de ore (PCR).

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare