Comunicate de Afaceri

In siguranta la Plaza Romania

 

CERTIFICATUL VERDE COVID-19

Plaza Romania pune intotdeauna pe primul plan siguranta vizitatorilor sai tocmai pentru ca sesiunile tale de shopping sa se desfasoare in mod placut. Tocmai de aceea, a luat toate masurile de siguranta si igiena pentru a evita infestarea cu Covid-19. Vizita in mall este permisa tuturor persoanelor fizice indiferent daca acestea prezinta sau nu Certificatul Verde. Totusi, pentru a mentine siguranta sanatatii se impugn cateva reglementari.

                                                                                                                    

Iata mai jos :

 

Accesul in zonele de servire a preparatelor alimentare si/sau băuturilor alcoolice si nealcoolice va fi permis doar pe baza certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID19 sau, in cazul persoanelor fizice provenite din state ale caror autoritati nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, in baza unui document, pe suport hartie sau in format electronic, care sa ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecția cu virusul SARS-CoV-2, astfel:


  • Persoanelor vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
    • Persoanelor care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
    • Persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi și a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.


Singurii exceptati la prezentarea dovezilor privind testul PCR sau antigen, trecerea prin boala sau vaccinarea impotriva COVID sunt copiii cu varsta mai mica de 12 ani.

Atestarea vaccinarii, testarii sau vindecarii de infectia cu virusul SARS-CoV-2 se realizeaza prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 (certificat verde).

Certificatul verde COVID-19 poate fi descarcat de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/ in baza dovezii vaccinului, a trecerii recente prin boala sau a unui test negativ in ultimele maximum 48 de ore (test rapid) sau 72 de ore (PCR).

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare