Comunicate de Afaceri

Inspirat sa fii activ la Plaza Romania

Plaza Romania se alatura initiativei europene si sustine sportul ca parte importanta a unui stil de viata sanatos. Asadar, in perioada 23-30 septembrie, va invitam alaturi de noi sa luati parte la o serie de evenimente care vor avea loc cu ocazia Saptamanii Europene a Sportului.
Alaturi de Primaria Sectorului 6 si Centrul Cultural European Sector 6, in colaborare cu Federatia Romana de Canotaj si Clubul Sportiv Steaua, mall-ul tau preferat aduce mai aproape iubitorii sportului prin momente reprezentative si campioni care au facut istorie.
Printr-o expozitie inedita de fotografii, culese din portofoliul Federatiei Romane de Canotaj si al Clubului Sportiv Steaua, puteti descoperi fragmente emotionante din viata sportivilor romani si aveti ocazia sa priviti lumea sportului, asa cum nu ati mai facut-o pana acum.
Totodata, nume mari din industria sportului romanesc vor fi prezente in centrul comercial, sa le impartaseasca tuturor din experientele personale, sa vorbeasca despre importanta miscarii in viata de zi cu zi, dar in acelasi timp sa transmita la unison un mesaj: #BeActive!
La Plaza Romania, oferim experiente de neuitat si o portie sanatoasa de inspiratie si sport!

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare