Comunicate de Afaceri

#Judgelessseemore cu Bucuresti Mall- Vitan

Intr-o societate in care lucrurile se intampla intr-o viteza ametitoare, deciziile noastre sunt bazate primordial pe ceea ce vedem. Suntem din ce in ce mai mult ghidati de aparente in dezavantajul valorilor esentiale cum ar fi caracterul, sinceritatea, o energie buna sau prietenia.

Din acest motiv, Bucuresti Mall-Vitan a lansat provocarea Valentine’s Day pe intuneric.
3 influenceri. 3 prime intalniri. 3 interactiuni sincere, pe intuneric.


Fiecare dintre noi merita sansa de a iubi si de a fi iubit, de a aprecia lucrurile simple si de a putea fi apreciat pentru ceea ce este el dincolo de aparente. Ioana Dumitrache, Irina Markovits și Ilinca Obadescu au spus “DA!” acestei provocari si au fost surprinse, afland la sfarsit ca cei din fata lor nu pot vedea.


In Romania exista peste 100.000 de persoane cu deficiente de vedere. Din acest an, Bucuresti Mall-Vitan isi completeaza serviciile pentru a raspunde nevoilor tuturor persoanelor, printr-un proiect mai amplu realizat  impreună cu Asociatia Nevazatorilor din Romania. Mall-ul din Vitan isi propune sa dezvolte meniuri in limbajul Braille pentru cafenelele din incinta mallului si servicii ocazionale de consultanta de cumparaturi pentru persoanele cu deficiente de vedere, astfel incât experienta de shopping sa fie cat mai prietenoasa.

In acest context te invitam sa descoperi emoția din spatele provocarii Bucuresti Mall- Vitan si sa te convingi ca #JudgeLessSeeMore este mai mult decat un hashtag. Este o initiativa de o deosebita responsabilitate sociala.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Bucuresti Mall – Vitan. Chiar aici!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare