Comunicate de Afaceri

La Bucuresti Mall Vitan se intampla lucruri …magice!

Declaram ziua de 15 iunie zi magica!

Cu siguranta ai auzit si tu de Profesorul Trasnit, prietenul copiilor atunci cand vine vorba de experimente stiintifice sau mici show-uri de magie, iar daca nu ai auzit este timpul sa iti iei prichindelul de manuta si sa ii faci cunostinta cu el, pe 15 iunie in Bucuresti Mall Vitan.

Se anunta o dupa amiaza plina de distractie in care vom asista impreuna la cele mai grozave experimente, precum schimbarea culorilor, apa magica ce dispare cat ai zice peste sau cum sa facem un balon sa zboare in linie dreapta.  Daca cel mic este fascinat de misterele stiintei si de frumusetea magiei acest eveniment ii va ramane, cu siguranta, in memorie. In plus, este o ocazie extraordinara ca el sa invete concepte teoretice intr-un mod cat se poate de amuzant si relaxant. Profesorul Trasnit asteapta toti copiii, cu mic, cu mare, la o sesiune de experimente pe gustul lor, incepand cu ora 16:00, in Bucuresti Mall Vitan.

Intrarea este libera, iar distractia este nelimitata!

Timp de 2 ore cei mici vor deveni niste mici magicieni de laborator, alaturi de dascalul lor favorit.

Profesorul Trasnit si experimentele sale sunt compuse din activitati pentru copii si adolescenti cu sute de experimente atent selectionate si organizate pe discipline. Atat reprezentatiile si atelierele stiintifice distractive cat si emisiunile si petrecerile tematice #science sunt unice prin faptul ca, in esenta lor, impartasesc simultan cunostiinte si divertisment apeland la experimente stiintifice unic selectionate in concordanta cu disciplinele scolare. Practic, acest eveniment este un suport practic pentru ceea ce invata copiii la scoala.

Te invitam sa citesti detaliile evenimentului pe pagina dedicata acestuia, chiar aici.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare