Comunicate de Afaceri

La Plaza Romania fiecare pereche de ghetute are un nume

 

Se apropie cu pasi repezi un moment iubit de copiii din toate colturile tarii. Ei au fost cuminti tot anul si se pregatesc intens pentru seara in care isi vor lustrui ghetuţele si se vor culca cu gandul la acestea pline cu daruri.

Venirea lui Mos Nicolae nu este la fel pentru toata lumea. Sunt multi copii pentru care acesta este doar o imagine vaga pe care o asteapta an de an, cu speranta, sa apara. Sunt multi copii pentru care Mos Nicolae nu va veni nici anul acesta. Ce ai face dacă ai avea super puterea de a fi Mos Nicolae pentru o zi?

#PlazaRomania s-a gandit si va ofera posibilitatea de a readuce un zambet sincer pe fetele copiilor din programele educationale Mia’s Children. Tu poti fi super eroul lor! Iata cum: pana pe 5 decembrie te asteptam in Plaza Romania, chiar la parter, in zona Rotonda, langa Infodesk. Aici vei gasi mai multe perechi de ghetute pe care sa le poti umple cu daruri. Fiecare pereche de ghetute are un nume, numele copilului pentru care tu poti fi Mos Nicolae. Ce poate fi mai frumos de sarbatori decat sa daruiesti ?

Pe data de 6 decembrie, copiii din programele educationale Mia’s Children isi vor primi ghetutele pline cu daruri, iar noi toti vom primi inapoi zambetele sincere ale acestora.

Ajuta-i tu sa creada in Mos Nicolae din nou!

#ILovePlazaRomania

#PlazaRomaniaLovesYou

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare