Comunicate de Afaceri

Lansare proiect Forever Fit

Când ajungem la vârsta de 55 de ani, începemsimțim câte o durere, câte un trosnet, auzim un hophașaaa la ridicarea de pe scaun, sau la legarea șireturilor. Trăim în secolul vitezei, muncim prea mult, iar toate astea se acumulează și încep să se simtă odată cu înaintarea în vârstă.

Acum trăim mai mult, dar nu trăim mai bine. Devenim dependenți de medicamente, doctori și de ajutorul familiei. Și mai avem de trăit, în medie, 30 de ani.

Degradarea organismului nu se întâmplă de pe o zi, pe alta. Ci în timp, aducând zilnic stres fizic și emoțional asupra corpului nostru.

Forever Fit este un proiect de mișcare pentru o îmbătrânire activă și se adresează persoanelor de peste 55 de ani atât ca formă de prevenție, cât și de ameliorare a durerilor și a afecțiunilor care apar odată cu vârsta.

Prin yoga dedicată vârstei a treia pregătim persoanele de peste 55 de ani pentru a rămâne active, independente și cu un psihic bun pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. Yoga este un stil de viață care schimbă comportamente sedentare spre unele active. Yoga nu înseamnă doar exerciții fizice, ci o integrare a asanelor cu tehnici de respirație, meditație și comunicare socială.

Dăm start înscrierilor pe 20 iunie și așteptăm persoane de peste 55 de ani să se alăture celor 400 de seniori din comunitate. Pe parcursul a 6 luni vom face yoga online, în fiecare zi de luni, de la ora 10 dimineața. Programul este conceput pentru îmbunătățirea sistemului nervos, detoxifiere și digestie, îmbunătățirea circulației și câteva ședințe mai active, pentru a rămâne forever fit.

Fiecare ședință va avea mici elemente surpriză, terapii de stare bună, dans și râs împreună, iar pe 10 octombrie avem un invitat special, unul dintre ambasadorii seniori va preda o ședință pentru îmbunătățirea perineului.

De ziua internațională Yoga avem o sesiune specială pentru mușchii feței și va fi singura zi de marți din program.

Înscrierea se face online, pe toată durata programului, 20 iunie - 28 noiembrie, pe site-ul evenimentului https://rasarituldeargint.ro/eveniment/forever-fit/, iar tot ce au nevoie seniorii pentru a putea participa este conexiunea la internet și orice dispozitiv (laptop, tabletă, telefon sau PC), programul fiind în totalitate gratuit.

Proiectul Forever Fit este posibil prin finanțarea primită prin programul Start ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Informații suplimentare:

Odile Turcu, coordonator program Forever Fit, Asociația Răsăritul de Argint

Mail: acasa@rasarituldeargint.ro

Site: www.rasarituldeargint.ro

Înscriere Forever Fit: https://rasarituldeargint.ro/eveniment/forever-fit/

Tel: 0723.832.717

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Asociația Răsăritul de Argint

Comentarii

Cauta

Categorii populare