Comunicate de Afaceri

Lili Sandu a pozat in timp ce isi alapteaza baietelul

Lili Sandu a pozat in timp ce isi alapteaza baietelul iar fanii au laudat-o pentru asta.  Vedeta a devenit mama pentru prima data in luna august a acestui an si a adus pe lume un baietel adorabil pe care l-a botezat Thomas Jay Cristian.

Recent vedeta a postat o imagine pe contul ei de Instagram in care apare imbracata intr-un halat alb. La aceasta poza a primit foarte multe laude din partea fanilor ei.  Vezi pe https://reginele.ro/ mai multe stiri mondene dar si de infrumusetare sau de sanatate.

  Ce a spus vedeta despre alaptare

Lili Sandu a vorbit de mai multe ori despre alaptare. Aceasta alapateaza in public si a scris despre asta si pe contul sau de Instagram. „Despre alăptat s-au scris multe și și-au dat mulți cu părerea. Dacă să fie public sau privat sincer cred că ține de tine ca mamă și nu de prejudecățile altora. Ador să-mi alăptez puiul și o fac fără pic de pudoare pentru că la fel îmi este și dragostea pentru el: liberă și nelimitată!” a mentionat vedeta.

Lili Sandu nu are o problema cu alaptatul in public si sustine asta si pe contul sau de Instagram. Acolo bineinteles a avut parte de atat de afirmatii pozitive cat si de unele negative.

Se pare ca incet incet mentalitatile in Romania se schimba. Desi marea majoritate a femeilor sunt pro-alaptare doar un procent de 13% dintre noi nascuti sunt  hraniti exclusiv prin alaptare iar acest lucru ar putea avea consecinte negative asupra starii lor de sanatate pe termen lung.

Lili Sandu a mai vorbit si despre silueta ei dupa nastere. Aceasta a mentionat ca a reusit sa slabeasca 15 kilograme chiar in primele 40 de zile dupa nastere. „S-au împlinit 40 de zile de la operația de cezariană, de când am născut și am slăbit aproape un kilogram pe săptămână. Plus cele 10 kilograme pe care le-am lăsat în spital, deci ar fi vreo 15 kilograme și ceva pierdute. Mai am vreo opt kilograme de slăbit, dar cu siguranță se vor duce cu sport. Abia aștept ca medicul să-mi dea ok-ul pentru a merge la sală”, a mai scris vedeta  pe pagina ei de Instagram.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare