Comunicate de Afaceri

Magia sarbatorilor continua la Plaza Romania!

Chiar daca sarbatorile de iarna au trecut, asta nu inseamna ca momentele magice nu pot continua. La Plaza Romania ai toate motivele sa incepi noul an in forta cu o sesiune de shopping inteligent si, de ce nu, cu un look nou, fresh!

 Specialistii in shopping recomanda sfarsitul de sezon pentru achizitionarea articolelor din colectiile de iarna, de exemplu. Explicatia este simpla: atunci au loc printre cele mai mari reduceri din an inainte de aparitia colectiilor pentru noul sezon. Cu alte cuvinte, poti achizitiona articole cu un pret redus cu pana la 60% in acest sfarsit de an. La Plaza Romania te poti lasa inspiriat de colectiile de sezon, mai ales ca prognoza meteo nu pare a fi deloc prietenoasa in urmatoarele luni de iarna.

 Pe pagina de Facebook, echipa Plaza Romania adauga constant cele mai noi oferte disponibile in cadrul Winter Sales, asadar tu poti urmari zilnic noutatile inainte de o vizita in mall. De la cele mai cunoscute brand-uri de haine ( ZARA, MANGO, Il Passo, Koton), pana la magazinele de dulciuri cum ar fi Roshen sau farmacii si optici, toate magazinele din galeriile Plaza Romania te asteapta cu surprize demne de o terapie prin shopping.

Daca ti-am facut deja pofta de cumparaturi, afla ca mall-ul tau preferat te asteapta in siguranta deplina!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare