Comunicate de Afaceri

Maraton de filme bune la Plaza Romania

Daca iti doresti momente de relaxare alaturi de prieteni, ei bine, Plaza Romania vine cu solutia pentru ca, la Movieplex, vei regasi pe marile ecrane  unele dintre cele mai interesante filme cu care sa te poti delecta. 

Cu totii am asistat cu sufletul la gura la momentele Colectiv si o tara intreaga a fost marcata de acest moment tragic. Filmul „Colectiv” deschide, în premiera, culisele celor mai importante momente care au avut loc dupa evenimentul din clubul Colectiv, din Bucuresti, reconstituite prin interviuri cu jurnaliști, avertizori de integritate, pacienti arsi și oficiali din Guvern. Premiera a avut loc pe  28 februarie, iar programul difuzarii se poate verifica prin click chiar aici

Vrei sa iti scoti iubita la film, insa nu stii ce sa alegi? La Movieplex ruleaza un film care porneste de la frumoasa poveste de dragoste dintre Joker si Harley Quinn. După ce drumurile lor se despart, Harley Quinn face echipa cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.

Te-am facut curios? Hai sa-l vezi. 

Nu va vom impartasi lista completa cu filmele pe care cu siguranta vei vrea sa le vezi, insa iti putem marturisi un secret : in perioada ce urmeaza Movieplex din Plaza Romania a pregatit mai multe avanpremiere cu care te vei putea delecta in aceasta primavara. 

Fa-ne o vizita sa te convingi!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare