Comunicate de Afaceri

Maraton de filme vara aceasta la Plaza Romania

Anul acesta am trecut cu totii printr-o perioada grea, lipsita de socializare si privata de unele dintre micile placeri ale vietii cum ar fi o cina romantica la restaurant sau un film cu gasca. Din fericire lucurile incep sa se indrepte in directia potrivita si incepem din nou sa ne bucuram, sa ne reintalnim si sa ne reluam actitivatile ce ne aduceau zambete.

Iata inca o veste buna: Plaza Romania si-a deschis portile cinematografului pentru ca tu sa te poti bucura in conditii de deplina siguranta de momente extraordinare alaturi de cei dragi tie. La Movieplex te asteapta o vara incendiara plina de actiune si emotie in aceeasi masura.

Iata cateva dintre filmele cu care te poti delecta:

  • Incepem in forta cu o avanpremiera: Vaduva Neagra cu Scarlett Johansson in rolul principal. Aceasta este povestea Natashei Romanoff si a misiunilor pe care le-a avut intre Civil War si Infinity War.
  • Continuam tot cu o avanpremiera, insa de data aceasta intr-o nota mai amuzanta: Ghici cine mai vine la cina? Abby de-abia asteapta sa petreaca o cină linistita de Thanksgiving impreuna cu prietena ei cea mai buna, Molly. Dar planurile celor doua prietene sunt aruncate-n aer cand la cină li se alatura noul iubit al lui Molly si mama lui.
  • Pentru cei mici, cinematograful a pregatit o animatie interesanta: Familia Crood: vremuri noi. Preistoricii Croods sunt pusi la incercare de familia rivala Bettermans, care pretind ca sunt evoluati si mult superiori.

 

Ti-am starnit deja interesul?

Te invitam la un maraton de filme in Plaza Romania vara aceasta!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare