Comunicate de Afaceri

Mici bucurii inspirate din magia sarbatorilor la Plaza Romania

Un univers presarat cu magia unica a sarbatorilor de iarna se dezvaluie la Plaza Romania!

Colinde si voci calde de copii, povesti spuse la caldura semineului, miros de măr copt, o carte buna citita cu o ceasca de ciocolata calda in mână, relaxare si speranță. Ati ghicit! Vin sarbatorile de iarna si micile bucurii inspirate odata cu ele.

Magia Craciunului nu cunoaste limite, iar timpul petrecut alaturi de familie si cei dragi este cel mai frumos dar pe care ti-l poti oferi. A venit vremea sa primesti si sa oferi cadouri din inima care starnesc zambete pe chipurile celor mai dragi tie. Vestea buna e ca le poti gasi pe toate in mall-ul tau preferat.
Plaza Romania te asteapta cu mici bucurii inspirate si motive in plus pentru clipe de neuitat, petrecute cu familia și prietenii. Echipa mall-ului s-a transformat in spiridusii lui Mos Craciun si au adus spiritul sărbătorilor mai aproape, in Galeria Artizanilor Locali.

Intre 24 noiembrie si 23 decembrie te poti bucura de produse tematice de Craciun incepand cu dulciuri cu aroma de scortisoara si terminand cu bijuterii sau decoratiuni pentru reuniuni de familie de neuitat.

Hadeți să descoperim împreună magia sarbatorilor #InSigurantaLaPlaza!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare