Comunicate de Afaceri

“Micul Paris” se dezvaluie intr-o expozitie iesita din tipare la Bucuresti Mall- Vitan

Ce spui de o calatorie in timp pe meleagurile Bucurestiului de acum aproape 100 de ani?

Expozitia „Bucurestiul de alta data”  ne aduce franturi ale Bucurestiului de odinioara.

Pana pe 6 decembrie istoria inedita a arhitecturii urbane se dezvaluie la Bucuresti Mall – Vitan. Evenimentul aduce mai aproape de tine povestile si ideile inovatoare care s-au nascut in acest oras atunci cand “Micul Paris” era in plin avant al modernizării.
“Bucurestiul de altadata” este un proiect realizat de @Bucuresti Mall – Vitan in parteneriat cu @Muzeul National Tehnic Prof. Ing. Dimitrie Leonida. O expozitie surprinzatoare cu fotografii de la inceputul anilor 1900, aflate in patrimoniul muzeului, vor fi accesibile publicului larg spre incantarea tuturor celor care trec pragul mall-ului.
Te asteapta lucruri interesante!  Stiai ca piatra de temelie a Garii de Nord a fost pusa in prezenta Regelui Carol I sau  ca primul automobil aerodinamic avansat din lume, cu rotile integrate in caroserie, brevetat international a fost proiectat de un inginer mecanic bucurestean?

Mall-ul din Vitan sustine cultura si istoria romaneasca prin proiecte care incanta ochii vizitatorilor sai. Bucuresti Mall- Vitan nu se afla la primul eveniment de acest gen, insa acesta este cu totul si vu totul deosebit , asadar te sfatuim sa nu ratezi ocazia si faci o vizita in incinta mall-ului.

Ne vedem in trecut, adica la expozitia „Bucurestiul de altadata”!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare