Comunicate de Afaceri

Motivatia vine de la Plaza Romania!

Inceputul de an ne motiveaza de cele mai multe ori sa devenim cea mai buna versiune a noastra. Din pacate, pe parcursul anului motivatia mai scade, insa vestea buna e ca ai un prieten care sa te mai impinga de la spate din cand in cand: Plaza Romania- locul unde inspiratia e la ea acasa!

Daca ti-ai propus sa fii mai activ si mai energic in noul an, in mall-ul tau preferat vei gasi intotdeauna variante de activitati care sa te delecteze si sa te relaxeze. De exemplu, magazinul Colorit, prietenii de la parter, au o idee numai buna pentru tine. Pictura pe numere va deveni noul tău hobby. Singur sau cu familia, aceasta activitate va elimina orice urma de stres si iti vei ramane cu o amintire pe viata, arta facuta chiar de tine.

In 2022, poate ar fi important sa invatam cu totii cum sa oferim si sa primim iubire. Incepe prin a te iubi pe tine. Invata drumul catre auto-cunoastere si fericire, catre noi experiente mentale, dezvolta-te, invata ceva nou. In Diverta gasesi o mare varietate de carti de dezvoltare personala si nu numai. O simpla vizita si te vei convinge!

Fiecare inceput de an vine cu aceeasi promisiune: „De anul acesta, incep sa mananc sanatos”. Poate parea o provocare, însă in Plaza Romania vei gasi un aliat de incredere. Majoritatea restaurantelor din mall au o diversitate de optiuni sanatoase si gustoase. Nu trebuie decat sa le descoperi singur.

Ne vedem in Plaza Romania la un maraton de relaxare!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare