Comunicate de Afaceri

Movieplex Cinema din Plaza Romania a revenit in forta cu multe surprize

Incepand din 11 septembrie dam startul maratoanelor de filme bune si de momente vesele petrecute cu cei dragi la cinema in Plaza Romania. Toamna asta Movieplex Cinema te asteapta cu productii surprinzatoare si cu povesti de neuitat de vazut pe marele ecran.Ca tu sa poti reveni fara griji impreuna cu cei dragi la cinema, . s-au luat toate masurile de siguranta s ava puteti bucura din nou, relaxat, de filmele pe care le asteptati de atat de mult timp #InapoiLaCinema#InSigurantaLaPlaza.

Iata cateva titluri care deja ruleaza:

  • Tenet – vorbeste despre viața unui om care încearcă să prevină Al Treilea Război Mondial prin intermediul renașterii și călătoriei în timp
  • Bloodshot- cu Vin Diesel in rol principal, este un film de actiune care aduce in prim plan povestea unui soldat readus la viata cu ajutorul nanotehnologiei. Acesta capata puteri supraomenesti.
  • Omul invizibil- Elisabeth Moss, in rol principal, trăieste o relație abuzivă cu un om de stiinta foarte bogat si foarte inteligent, reusind sa scape de acesta ajutata de un prieten (Aldis Hodge), sora sa (Harriet Dyer) si fiica sa adolescentă (Storm Reid).

Acestea sunt doar cateva dintre titlurile care ar putea sa iti starneasca curiozitatea. Lista completa si programul de vizionare le poti consulta chiar aici.

Noul sezon de filme bune se anunta incendiar, mai ales ca, odata cu redeschiderea, cinematograful tau preferat, Movieplex Cinema din Plaza Romania vine si cu  nenumarate surprize pentru toti cei care ii trec pragul.

Hai sa le descoperi si  tu !

Ne vedem la un film La Movieplex Cinema din Plaza Romania?

#InapoiLaCinema#IenjoyPlazaRomania#InSigurantaLaPlaza  

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare