Comunicate de Afaceri

MUST SEE la Plaza Romania: HOUSE OF GUCCI

House of Gucci - unul dintre cele mai asteptate filme din acest sezon - poate fi vizionat la MOVIEPLEX CINEMA din Plaza Romania! Premiera din data de 26 noiembrie te surprinde cu istoria fascinanta a acestei familii puternice, intrigile, pasiunea si dramele care s-au creat in jurul acestui nume, intr-un film cu o distributie cu nume sonore, dintre care, Lady Gaga, Al Pacino, Jeremy Irons si multi altii.

In mall-ul tau preferat ai ocazia sa iti aduni gasca de prieteni si sa vizionezi un film pe care sa il poti pune in cap de lista a preferintelor. Povestea, intrigile, regia, distributia, productia si multe alte elemente fac din acesta un MUST SEE in acest sezon.

Programul de rulare, dar si un trailer care sa-ti creeze o idee generala gasesti pe site-ul cinema-ului din Plaza Romania, chiar aici.

Sfatul nostru este sa iti programezi o sesiune de shopping mai ales ca in aceasta perioada majoritatea brand-urilor au pregatit reduceri substantiale de sezon pe care sa o termini apoteotic cu pop-corn si unul dintre cele mai asteptate filme.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare