Comunicate de Afaceri

Narghilea și cafea cu arome specifice verii

Deși vara aceasta este mai toridă decât ne așteptam, există modalități prin care vă puteți bucura de o narghilea de calitate chiar dacă afară este foarte cald, prin alegerea unor arome specifice anotimpului acesta.

Ganesha Caffe este renumită datorită titlului de cea mai bună narghilea din capitală (Meniul cu narghilea se găsește pe https://ganeshacaffe.ro/), un titlu câștigat în urma anilor de muncă devotată și pasiunii pentru influențe orientale, prezente inclusiv în decorul celor două locații exclusiviste din București.

Servirea de excepție este acompaniată de un meniu variat actualizat în mod constant pentru a se plia pe cerințele clienților în funcție de anotimp, iar narghileaua nu se dezice de la această regulă.

În primul rând, la Ganesha Caffe aveți posibilitatea de a vă crea propria narghilea, raportul calitate-preț fiind cel mai bun de pe piață. În plus de asta, atmosfera creată este unică, decorul fiind inspirat de zeitatea Ganesha, de unde și inspirația numelui. Pereții intens colorați și preparatele cu specific oriental atrag inclusiv turiști curioși să încerce faimoasa narghilea din Micul Paris.

Pentru această vară, Ganesha Caffe vă propune arome de pepene roșu și mentă pentru narghilea. Acestea sunt ingrediente mai des întâlnite în cocktailuri datorită aerului revigorant pe care îl oferă, tocmai de aceea vor transforma complet narghileaua, iar experiența fumatului va fi una memorabilă. Alături de dumneavoastră, prietenii care nu doresc să fumeze narghilea pot servi un cocktail în aceleași arome, sau pot încerca preparate specifice precum ayran, ceaiuri orientale și cafea cu arome excepționale.

Ceaiuri și cafele autentice

Specialitățile de cafea includ băuturi atât calde, cât și reci, dar și versiuni de cocktailuri cu cafea. Pe partea de ceaiuri opțiunile sunt variate, de la ceai alb sau verde, până la ceai roșu sau negru. Odată aduse spre servire acestea trebuie lăsate câteva minute la infuzat pentru ca aroma să se intensifice, iar mirosul emanat vă va încânta simțurile.

Pentru ca experiența Ganesha Caffe să fie într-adevăr unică, fondatorii au luat ambițioasa decizie de a fi importatori pentru ca întotdeauna să aibă destulă marfă pentru cele două locații din București, iar clienții să se bucure de ingrediente autentice. În acest fel, oricine își dorește să calce pragul cafenelei va avea parte de atmosfera aceea specifică de local din Orient și va putea comanda știind că ceea ce urmează să consume este cu adevărat original.

Faptul că aromele sunt cu adevărat unice datorită ingredientelor naturale de calitate utilizate, a ajutat fondatorii Ganesha Caffe să își mărească profiturile pentru a putea investi pe viitor în proiecte mai ambițioase. Oferta de cafea cu specific oriental pe piața din România este relativ mică, însă Ganesha Caffe a schimbat regulile jocului devenind propriul importator, deoarece spun fondatorii, gustul primează.

Așadar nu ezitați să încercați cea mai bună narghilea din capitală, mai ales știind că fiecare ingredient este atent ales pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență desăvârșită, bucurându-vă de aromele Orientului în inima Bucureștiului.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare