Comunicate de Afaceri

Noile colectii: noi povesti despre tine la Plaza Romania

Indiferent de vremuri si de vreme, primavara vine de fiecare data cu emotie, cu inspiratie, cu indrazneala si curiozitatea specifice unui nou inceput. Pasteluri, flori, culori vibrante, linii unisex sau forme supradimensionate, simplitate, minimalism, confort si relaxare sunt mixate ingenios in noile tendinte ale sezonului primavara-vara 2021.

Noile colectii au ajuns la Plaza Romania sa ne povesteasca despre optimism si despre bucuria de a fi noi in sine, fara sa uitam sa zambim, sa ne jucam, sa dorim si sa visam. Creatii inspirate din anii 90’, note zaharoase sau de verde menta, articole artizanale integrate in tinute lejere, tricotaje elegante adaptate plimbarilor lungi prin oras dar si diminetilor racoroase pe terasa, modele si tipare exuberante care nu se combina, ci se joaca, denim, umeri curajosi, elemente sport care ne amintesc cat de important este sa ne mentinem in forma, dar si sa nu ne oprim din a descoperi mereu lucruri noi in tot ceea ce ne inconjoara.
Este in continuare un sezon al resposabilitatii, in care masca ramane marca inregistrata a outfit-urilor noastre, dar este unul incarcat cu multa energie, multa speranta si multa atitudine.

Noile colectii aduc la Plaza Romania noi povesti despre tine!

Te asteptam sa le descoperi pe toate si sa iti creezi stilul tau 2021!
#InSigurantaLaPlaza

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare