Comunicate de Afaceri

O noua locatie Tucano Coffee in Plaza Romania

Tucano Coffee, este o retea de coffee shop-uri creat in Republica Moldova, care promoveaza in lumea intreaga filosofia Love.Peace.Coffee si promite de fiecare data sa ne delecteze nu  numai cu sortimente de cafea variate, ci si cu un anumit vibe pe care il vei simti odata ce ai pasit in locatie. Brandul se gaseste in Republica Moldova, România, Olanda, Cipru, Emirate, Rusia, Barnaul, Kazahstan, Kârgâzstan, iar conceptul nu putea lipsi nici din Plaza România.

Tucano Coffee este mai mult decât un coffee shop. Este o îmbinare armonioasă dintre cultura indienilor originari din America Latină şi cultura cafelei de specialitate din California. Produsul de bază al brandului este cafeaua de specialitate 100% Specialty Arabica, cunoscută la fel ca și cafea Premium cu boabe prajite in propriul Roasting Factory.

Lansarea Tucano Coffee in Plaza Romania

Pe 22 august a a avut loc marea deschidere: locatia Tucano Coffee Copacabana. Incepand cu ora 13:00, vizitatorii mall-ului s-au bucurat in ritmuri braziliene alaturi de trupa Barbarossa Saba Group, au savurat cele mai intense arome de cafea si au profitat de ofertele de deschidere pregatite de unul dintre cele mai populare coffee shop-uri  din lume.

Tucano Coffee te asteapta in Plaza Romania cu diverse sortimente de cafea boabe, dar si cu cele mai savuroase cheesecake-uri care se imbina perfect cu aromele boabelor proaspat prajite. Brandul are propriul Cheesecake Factory, in care se produc cele mai delicioase cheesecake-uri, din ingrediente naturale, avand la bazapeste 30 de reţete unice, marca Tucano Coffee.

Hai si tu in Plaza Romania sa te bucuri de aromele intense de cafea in noua locatie Tucano Coffee Copacabana. Brandul promite multe surprize in toamna asta!

#IEnjoyPlazaRomania

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare