Comunicate de Afaceri

O noua poveste Alist Designers Boutique la Bucuresti Mall-Vitan

Un sfarsit de vara surprinzator se anunta la Bucuresti Mall- Vitan. Alist Designers Boutique scrie o noua fila in povestea sa, dedicata femeii plina de incredere, care se bucura de fiecare moment. Intre 1 August si 31 August, doi designeri romani pun in evidenta atuurile feminine prin creatiile lor rafinate si pline de creativitate.

Atelierul Malluce iti aduce colectii in serie limitata, adaptate in functie de sezon, dar si produse unicat, menite sa iti confere un plus de feminitate si incredere. Stilul Malluce se asorteaza perfect femeii contemporane care stie sa jongleze intre tinute casual, de birou sau de petrecere. Prin imbinarea liniilor clasice, simple, cu detalii si accente, articolele marca Malluce te vor scoate in evidenta si iti vor valida atuurile si calitatiile.


Sugar Couture este un brand romanesc, creat in Transilvania, ce a pornit din visul unei tinere fete iubitoare de fashion si de shopping de calitate. Piesele vestimentare confortabile, sport, dar si outfiturile practice si inspirationale sunt doar cateva dintre articolele de imbracaminte pe care Sugar Couture se axeaza. Fiecare articol este creat cu o doza mare de pasiune si recunostinta pentru comunitate si pentru cei care le imbraca. Stilul Sugar Couture se preteaza femeii moderne, de o eleganta naturala si sigura pe ea. Imbraca si tu creatiile deosebite si simte-te imediat activa, ambitioasa si plina de viata!

Te asteptam in luna august, la Alist Designers Boutique, in Bucuresti Mall-Vitan, parter, zona lounge, pentru a descoperi noi povesti ale designului romanesc!

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare