Comunicate de Afaceri

O noua poveste de toamna marca Alist Designers Boutique si Bucuresti Mall – Vitan

Luna septembrie se anunta exploziva la Bucuresti Mall – Vitan!

Alist Designers Boutique aduce in scena trei creatori autohtoni cu experienta, dar nelipsiti de entuziasm. Povestile lor iesite din comun te vor inspira sa dai stilului tau un refresh si sa faci cunostinta cu latura ta artistica si sofisticata, dar in acelasi timp, jucausa! Descopera creatiile lor, rasfata-te cu o sesiune bine meritata de shopping si lasa-te recucerit de Bucuresti, care stie sa te surprinda in fiecare zi, si de designul autohton, care inspira prin pasiune.

Asa cum sugereaza si numele lor, cele doua creatoare AnTanTe au un stil inspirat din inocenta copilariei, aducand un aer fresh industriei vestimentare. Piesele lor, fie unicat, fie in editie limitata, sunt create cu extrem de multa sensibilitate si implicare. Piesele marca AnTanTe vorbesc despre creativitatea specifica copilariei, dar cu precizia caracteristica maturitatii. Iar acest lucru le face cu adevarat unice!

Brandul Miss Mary a Little este o lectie despre iubire fata de estetica simplitatii si despre implicare, pasiune si atentie la cele mai mici detalii. Creatoarea crede cu tarie ca putem oricand gasi in interiorul nostru puterea de a merge mai departe si de a progresa. Scopul ei e sa reaminteasca femeilor ca sunt speciale si ca fiecare „poarta” in sine puterea de a se reinventa constant.

GNA by Andra Ghinea revine la Alist Designers Boutique cu o noua colectie care, cu siguranta, va reaprinde pasiunea pentru fashion. E timpul sa te reintalnesti cu stilul ei consacrat si indraznet, caracterizat de iubirea pentru excentric, inclinatia catre contemporan, toate dozate cu un strop de atitudine.

Hai si tu la Alist Designers Boutique pana pe 30 septembrie, in Bucuresti Mall-Vitan, la parter, in zona lounge, pentru a  redescoperi si sustine designul romanesc, in inima orasului!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare