Comunicate de Afaceri

O toamna feminina cu Bucuresti Mall – Vitan la AList Designers Boutique

Feminitatea capata un nou sens la Bucuresti Mall – Vitan. Trei noi designer romani din magazinul de tip pop-up store marcheaza cu brio inceputul sezonului cu colectii memorabile : Dana Dinu, Luviane și Ladies Codes.

Iata cu ce ne vor suprinde:

Brandul Dana Dinu te va lasa sa descoperi echilibrul dintre matematica si arta. Toate piesele vestimentare sunt create in așa fel incat sa complimenteaze orice tipologie de silueta cu ajutorul formelor geometrice. Cei 25 de ani de experienta in pictura ai designer-ului sunt usor de recunoscut, printurile hand-made adaugand valoare si personalitate fiecarei piese, transformandu-ti fiecare aparitie in ceva creative, ca tine!

Luviane Atelier de Parfumerie ne incanta simturile din 2013 cu produse de parfumerie de lux in serie mica, avand in portofoliu o serie de colectii de parfumuri tematice, dar și bijuterii pentru parfum din metale și pietre prețioase Iulia-Victoria Neagoe, fondatoarea brandului, s-a inspirat din mitologie si simboluri romanesti pentru a crea colectiile ce pot scoate pe oricine din anonimat.

Ladies Codes pune unicitatea femeii in prin plan si ne surprinde plăcut cu piese vestimentare statement. Materialele vaporoase sau la tonurile vii, aprinse, unicitatea mixurilor sau combinatiile de culoro, Ladies Codes ne indeamna sa ne punem pen oi insine in lumina reflectoarelor.

Pana pe 27 octombrie, la AList Designers Boutique, din incinta Bucuresti Mall- Vitan ai ocazia sa te redescoperi pe tine. Cei trei designeri romani te asteapta cu colectii surprinzatoare intre 10:00 si 22:00, in fiecare zi!

Ne vedem acolo!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare