Comunicate de Afaceri

Paradisul copiilor isi deschide portile la Plaza Romania

Cu totii cunoastem povestea fetitei dragalase poreclita Scufita Rosie care, in drum spre casa bunicii, se intalneste cu Lupul cel Rau. A venit timpul sa o vedem repovestita prin dans!

Aici cei mici, cat si cei mari au ocazia sa paseasca intr-un paradis coregrafic de exceptie ce nu trebuie ratat. In Plaza Romania, in cadrul Movieplex Cinema, pe 30 si 31 Octombrie poti viziona un spectacol de balet proiectat care te va tine cu ochii atintiti.

Coregrafa Andreea Soare, aflata la primul sau spectacol de autor, aduce pe scena basmul Fraților Grimm intr-o maniera inedita si spectaculoasa!

Avem de a face cu o poveste cu un puternic mesaj educativ, iar maniera in care acest spectacol abordeaza tema este una potrivita pentru a capta atentia tanarului spectator si pentru o oferi adultilor un moment artistic relaxant.

Proiectul a fost realizat cu ajutorul Operei Comice pentru copii si a fost gandit special pentru copiii de peste 3 ani. Totusi, parintii sunt bineveniti. Spectaolul promite sa aduca un strop de creativitate si arta live.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare