Comunicate de Afaceri

Plaza Romania te provoaca la un maraton de filme bune in Cinema Movieplex !

Odata cu scaderea temperaturilor si instalarea sezonului rece simtim nevoia sa gasim activitati indoor si noimetode de relaxare cu prietenii. La Plaza Romania nu numai ca poti planifica o sesiune de smart shopping profitand de reducerile de sezon, insa poti vedea cele mai noi filme in confortul cinematografului Movieplex. Te provocam la un maraton de iarna al filmelor memorabile !

Iata ce te asteapta :

  • Mult indragitul Bond, James Bond poate fi vazut jucat intr-un rol de exceptie in filmul “Nu e vreme de murit“. Productia cinematogratica este memorabila, actiunea te tine ca de obicei in suspans, iar actorii te lasa fara aer. Biletele au fost puse deja in vanzare !
  • Mult asteptatul Venom este acum in Movieplex in avanpremiera. Descopera palpitanta continuare a povestii lui Eddie si a simbiozei lui cu Venom.
  • Daca vrei sa iti inveselesti gasca cu o comedie romaneasca, iti recomandam “Zapada, ceai si dragoste “. Liviu Varciu, Angel Popescu, Alex Velea si Dan Negru sunt doar cativa dintre actorii care iti vor pune instantaneu un zambet pe buze.
  • “Romania Salbatica “ este un documentar regia Dan Dinu si Cosmin Dumitrache povestit cu inconfuntabila voce a lui Adrian Titieni. O capodopera cinematografica care dezvaluie Romania asa cum nu ai vazut-o niciodata : . tara cu cele mai multe paduri virgine, cu cea mai mare densitate de carnivore mari și cu cea mai mare zona umeda, o tara cu relief variat si peisaje care iti taie respiratia.

Acestea sunt doar cateva dintre filmele care iti pot face serile friguroase de octombrie mai frumoase. Verifica lista completa chiar aici, ia-ti gasca si accepta provocarea Plaza Romania : Maraton de filme bune !

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare