Comunicate de Afaceri

Pokemon GO Toate evenimentele din August 2022

Jucătorii Pokemon GO pot privi acum fiecare eveniment care va avea loc ca parte a calendarului august 2022 în jocul AR pentru mobil.

Vara zboară și după lunile iunie și iulie aglomerate, jucătorii Pokemon GO se pregătesc să se îndrepte spre ultima treime a sezonului Go . Calendarul evenimentelor din august 2022 este disponibil acum, iar jucătorii pot începe să privească în viitor pentru a vedea ce le rezervă experiența AR pe mobil în următoarele patru săptămâni.

Încă o dată, calendarul pentru această lună nu este la fel de plin ca în mai și iunie, dar asta nu înseamnă că nu există motive de entuziasm. Calendarul Pokemon GO august va prezenta primul eveniment de campionat al jocului. Detaliile exacte despre ceea ce înseamnă asta probabil nu vor ajunge în câteva săptămâni, dar cu siguranță va fi o ocazie majoră și ar putea ajuta la motivarea unor jucători decăzuți să se întoarcă cu ocazia istorică.

Pe lângă campionat, antrenorii pot aștepta cu nerăbdare programul obișnuit de Ziua comunității, Orele de raid, Orele de reflectare și, eventual, alte evenimente surpriză de sine stătătoare. Celălalt eveniment major care a fost deja confirmat este Bug Out! După cum ar putea ghici jucătorii, această festivitate va pune în centrul atenției Pokemon-ul de tip Bug, cu câteva apariții, caracteristici și provocări speciale.

Sezonul GO continuă!

Un nou sezon în joc va veni în curând la Pokémon GO: Sezonul GO! Sărbătorește toate lucrurile Pokémon GO începând de miercuri, 1 iunie 2022, la ora locală 10:00!

Pokémon GO Fest 2022

Pokémon GO Fest: Sapporo – De vineri, 5 august 2022, până duminică, 7 august 2022, Pokémon GO Fest vine la Sapporo, Japonia! Explorează orașul și Parcul Nakajima — biletele sunt acum în vânzare!

Pokémon GO Fest 2022: Finală – Rămâneți la curent pentru mai multe detalii despre evenimentul final global care va avea loc pe 27 august.

Ziua Comunităţii din august

Alăturați-vă nouă pentru Ziua Comunității din august, sâmbătă, 13 august 2022! Galarian Zigzagoon, Pokémonul Raton Mic, va apărea în sălbăticie!

Bug Out!

Înfiorător și târât? Sau drăguț și drăgălaș? Decideți singur când acest eveniment cu Pokémon de tip Bug se întoarce de miercuri, 10 august 2022, până marți, 16 august 2022.

Campionatele Mondiale Pokemon 2022

Campionatele Mondiale Pokémon din 2022 vor prezenta Pokémon GO pentru prima dată și organizăm o sărbătoare în joc de joi, 18 august 2022, până marți, 23 august 2022! Fii cu ochii pe mai multe detalii.

Ore de prim plan

În luna august, Pokemon Spotlight Hour va avea loc în fiecare marți de la 18:00 la 19:00, ora locală, iar fiecare eveniment va pune în evidență un Pokemon diferit și un bonus special!

2 august: Hisuian Voltorb | 2× Stardust pentru a prinde Pokémon

9 august: Nidoran (feminin) | 2× XP pentru prinderea Pokémonului

16 august: Joltik | 2× Bomboane pentru prinderea Pokémonului

23 august: Nidora (masculin) | 2× Bomboane pentru transferul Pokémon

30 august: Pidove | 2× XP pentru Pokémon în evoluție

Orele de raid

În fiecare miercuri din august, un eveniment Raid Hour va avea loc între orele 18:00 și 19:00, ora locală. Următorul Pokémon va fi prezentat.

Miercuri, 3 august 2022: Palkia

Miercuri, 10 august 2022: Genesect

Miercuri, 17 august 2022: Genesect

Miercuri, 24 august 2022: Zacian

Miercuri, 31 august 2022: Zamazenta

Sunt multe de urmărit, așa că ar trebui să fie o lună interesantă în jocul AR pentru mobil. Deoarece au fost anunțate doar două evenimente majore, jucătorii ar trebui să fie atenți la orice anunț surpriză în următoarele săptămâni. Asigurați-vă că reveniți în viitorul apropiat pentru mai multe ghiduri de strategie Pokemon GO , știri și actualizări. Până atunci, mult succes, antrenori!

Pokemon GO este disponibil acum pe dispozitivele mobile

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare