Comunicate de Afaceri

Primul magazin Marc O’Polo a fost inaugurat la Bucuresti Mall Vitan

Brand international cu radacini scandinave Marc O’Polo a deschis primul magazin din Romania in Bucuresti Mall Vitan. Retailer-ul este disponibil in peste 30 de tari, inclusiv Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Belgia, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Franta, China, Rusia si Polonia, iar din 12 septembrie Romania face parte din lista.

Iubitorii stilului casual contemporan premium se vor putea bucura de colectii vestimentare pentru atat pentru femei cat si pentru barbati, incaltaminte, dar si accesorii. Mai mult decat atat, membrii programului de loialitate vor beneficia de o reducere speciala de 10% la achizitii pana la jumatatea lunii septembrie.

Fondat la Stockholm in 1967, stilul de referinta Marc O’Polo urmeaza principiul de viata ale fondatorilor sai: libertatea de a fi tu insuti. Cu aceasta afirmatie si preferința pentru materiale naturale, manopera de inalta calitate si detalii speciale, magazinul este in prezent  unul dintre brandurile de top din lume.

Vestea buna este ca te poti bucura chiar tu de toate aceste lucruri printr-o vizita la Bucuresti Mall- Vitan. Magazinul se afla la parter si a pregatit pentru clientii sai multe surprize cu ocazia lansarii.

E timpul sa iti pui la punct garderoba pentru sezonul rece cu cele mai frumoase piese vestimentare marca Marc O’Polo din mall-ul din Vitan, singurul mall din Romania unde poti gasi binecunoscutele linii vestimentare ale producatorului nordic.

Hai sa descoperi mai multe intr-o sesiune de shopping!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare