Comunicate de Afaceri

Profita din plin Black Friday la Plaza Romania

Black Friday nu este doar despre shopping, Black Friday este un vibe, o stare de spirit si e in sfarsit aici! Pana pe 1 Decembrie vino la Plaza Romania impreuna cu intreaga familie si bucura-te de cele mai spectaculoase reduceri din an. Bijuterii, electrocasnice, articole vestimentare sau chiar produse pentru animalute, toate te asteapta sa le descoperi si sa le achizitionezi cu pret redus din Plaza Romania.

 Vei gasi ceva potrivit pentru fiecare membru al familiei, mai ales ca majoritatea magazinelor au pregatit o promotie cu ocazia celei mai asteptate campanii din an. Inca nu te-am convins? Afla ca inclusiv restaurantele au cate o oferta pentru toti cei care, dupa o sesiune prelungita de shopping, simt nevoia sa se energizeze cu ceva delicios.

Il Passo, Nala, BSB, ANA BAKING, Chopsticks sau chiar Optiplaza sunt doar cateva dintre brandurile care te vor ademeni cu cate o surpriza placuta. E momentul perfect sa iti faci lista de cumparaturi pentru cadourile de Craciun, dar noi te sfatuim sa mai lasi loc liber si pentru ceva neasteptat.

Lista cu ofertele care te asteapta in Plaza Romania de Black Friday o poti gasi chiar aici.

Totusi, noi te sfatuim sa iti iei cei mai dragi membri ai familiei  si la o simpla vizita in Plaza Romania sa descoperi chiar tu promotiile acestei toamne. Profita din plin de Black Friday! Inca mai ai timp!

#IEnjoyPlazaRomania

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare