Comunicate de Afaceri

Redescopera AList Designers Boutique cu Bucuresti Mall- Vitan

Alist DESIGNERS Boutique aduce si in perioada noiembrie-decembrie 2020 noi povesti de design contemporan 100% romanesc. Colectii capsula, creatii atemporale, produse care provoaca imaginatia, dar care promit sa evidentieze personalitatea tuturor celor care le aleg, inspirate din cotidian, pentru cei care vor sa se simta speciali la final de an si nu numai.

Fie ca iti doresti sa eclipsezi de sarbatori cu tinute demne de lumina reflectoarelor sau pur si simplu vrei sa iti reimprospatezi stilul sustinand in acelasi timp artistii romani, la Bucuresti Mall- Vitan ai ocazia pana pe 31 decembrie sa descoperi itemi vestimentari unici.

Peste 20 de noi creatori romani preiau stafeta, in Bucuresti Mall-Vitan, cu promisiunea crearii unor noi experiente unice de stil. Iata cativa dintre ei:
Sweet Paprika
Zori the Brand
Iz de Poveste
Mizza Jewelry
Laura Badea
Lucia Olaru
Parapli Solèy
Ladies Codes by Gianna Ciobanu
The Costume
Flash Jewels & Flash Tattoos
UNDRESS
Exclusives.ro
Antante Design
Couture de Marie
Claudia Castrase
DI-TE Wear

Noul sezon Alist DESIGNERS Boutique este despre emotie mixata in broderii si tesaturi naturale, procurate local, despre nostalgie si arta naivă incluse in piese statement, dar intotdeauna confortabile, este despre indrazneala si cromatica neasteptata. Este despre arome cuceritoare, despre delicatete si ambitie. Este despre respect, sustenabilitate si optimism. De aceasta data, noul sezon este si masculin, urban, cool si puternic.
Descopera locul unde moda intalneste arta in cel mai cool eveniment de fashion!

La Bucuresti Mall- Vitan!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare