Comunicate de Afaceri

Reduceri de vara la Bucuresti Mall Vitan

Vara asta, relaxeaza-te cu sesiuni de shopping pline de inspiratie la Bucuresti Mall - Vitan!

Intre 21 iulie si 31 august e SUMMER SALES, desigur! Rasfata-te cu REDUCERILE DE PANA LA 80% si asorteaza-ți noua garderoba cu starea ta de spirit! Ai o mare varietate de articole vestimentare si accesorii aliniate la cele mai noi tendinte pentru ca tu sa iti poti reinventa stilul in fiecare zi.

Si pentru ca sesiunile extraordinare de shopping sa nu treaca neobservate, venim spre tine cu premii garantate. Cumpara de minim 800 lei, pe un singur bon fiscal de la magazinele din Bucuresti Mall, exceptand Media Galaxy, unde valoarea bonului fiscal trebuie sa fie de minim 1500 lei, si primesti garantat un VOUCHER IN VALOARE DE 200 LEI, in limita stocului disponibil.

In plus, aceasta este perioada in care poti gasi adevarate comori vestimentare deoarece toate brand-urile au pregatit reduceri de sezon. Fie ca esti stilul mai clasic ce cauta o pereche de jeans sau vrei sa epatezi la o petrecere de vara si cauti o tinuta extravaganta, o vizita in mall-ul din centrul capitalei iti poate oferi surprize placute.

Nu mai sta pe ganduri! La Bucuresti Mall te bucuri de SUMMER SALES de pana la 80% si de premii garantate!

Afla mai multe detalii https://bucurestimall.ro/evenimente/summer-sales/.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare