Comunicate de Afaceri

Reduceri spectaculoase la Bucuresti Mall Vitan

Inceputul de an vine la pachet intotdeauna cu mai multa grija pentru noi insine. Deja-cunoscuta sintagma “New Year, new me!” ia diferite forme pentru fiecare in parte. Pentru unii asta inseamna noi obiective de atins, noi experiente de incercat sau chiar un nou look.

E perioada perfecta sa iti dedici timp tie si sa iti faci cadou o sesiune de shopping inteligent doar pentru tine. Spunem shopping inteligent pentru ca in aceasta perioada, majoritatea magazinelor din Bucuresti Mall – Vitan au pregatit reduceri de pana la 50% si multe alte surprize.

Bigotti, Pinbery , Lee Cooper sau Teilor sunt doar cateva dintre brand-urile de la care poti sa iti achizitioneri piesele preferate la un pret de senzatie. Lista completa a tuturor brand-urilor care au reduceri substantiale in aceasta perioada o poti gasi chiar aici.

Pana la finalul lunii ai timp sa ne faci o vizita la mall-ul tau preferat din Vitan si sa iti reinnoiesti garderoba la inceput de an. Psihologii sustin ca o schimbare de look in prima perioada a anului poate influenta in mod pozitiv starea noastra de bine si ne poate ajuta sa ne apucam mai rapid de obiectivele propuse pentru 2021.

Vino sa descoperi piese vestimentare unice, accesorii, incaltaminte sau chiar carti si jucarii pan ape 31 ianuarie in Bucuresti Mall- Vitan!

Ne vedem la shopping!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare