Comunicate de Afaceri

Revelion de pomina in inima orasului Gaesti cu trupa Amatis

Dedicati performantei, membrii trupei depun eforturi colective pentru a oferi numere de exceptie, formulate intr-o maniera actuala si catchy, care sa bucure publicul si sa le ofere amintiri placute.

Urmand o formula simpla, dar de succes, Amatis castiga din ce in ce mai mult teren in randul celor mai iubite si populare formatii, dovedind abilitatea de a se apropia de public si de a exprima trairi si emotii desprinse din repertoriu. De altfel, membrii trupei se dovedesc a fi, de asemenea, fini cunoscatori si obervatori ai noilor trenduri, fapt pentru care isi cometizeaza repertoriul in conformitate cu specificul evenimentului, durata acestuia dar si de predominanta publicului invitat, adaptandu-se gusturilor variate si pretentioase.

Investita cu spiritul neaos targovistean, trupa Amatis a cucerit rand pe rand inimile locuitorilor care, aflati in proximitatea Targovistei, vor ca membrii trupei sa le cante si sa ii incante in cadrul celor mai semnificative evenimente. Cu un program deja incarcat, stabilit dinaintea sarbatorilor, trupa Amatis promite un Revelion de pomina chiar in inima orasului Gaesti, bucurandu-i pe norocosii ce si-au rezervat masa la restaurantul Varuna Parc, un loc al evenimentelor memorabile.

Evenimentul se anunta a fi unul grandios, pentru care Amatis a pregatit un repertoriu impresionant, plusand prin versatilitatea pieselor ce ajung la fiecare invitat. Orasul mic si cochet i-a cucerit pe membrii trupei Amatis, care, cu aceasta ocazie, se vor bucura de eveniment odata cu publicul prezent. Atmosfera intima, calda si primitoare sunt doar cateva dintre premisele unui Revelion care se anunta a fi exploziv.

Pana atunci, insa, trupa Amatis asigura petreceri de neuitat, accesorizand nuntile, botezurile sau aniversarile cu salbe de aplauze si voie buna ce intretin atmosfera incendiara, instigata de dansatorii trupei, ce ofera un spectacol complet si impecabil cu fiecare aparitie. Petrecerile si evenimentele private pe care trupa Amatis le onoreaza cu prilejul sarbatorilor le asigura incalzirea pentru programul prelungit pe care trebuie sa il onoreze de Revelion, ridicand standardul unui show adaptat preferintelor publicului extaziat de intampinarea unui nou an plin de asteptari si aspiratii.

Trupa Amatis va insufleti atmosfera de sarbatori cu un show de exceptie in inima orasului Gaesti, in cadrul restaurantului Varuna Parc, la care sunt asteptati atat locuitorii orasului Gaesti, cat si cei care iubesc muzica de calitate si voia buna. Repertoriul a fost deja ales, detaliile puse la punct, iar cererile de mese se apropie de final, in asteptarea marelui eveniment ce va marca trecerea spectaculoasa dintre ani, in compania unor cantareti de calibru. Trupa Amatis asteapta cu nerabdare sa isi incante publicul cu ocazia momentului unic.

Pana atunci, insa, onoreaza cu pasiune si profesionalism invitatiile lansate in preajma sarbatorilor, ce au dat tonul valului de evenimente de succes ce vor inchide capitolul anului 2017. Expresie a devotamentului si profesionalismului, trupa Amatis promite momente unice, presarate cu emotii, amintiri si voie buna si isi atentioneaza invitatii sa fie relaxati in noaptea dintre ani, fiindca vor incinge ringul de dans pana la finalul petrecerii.

Detalii despre evenimentele din aceasta perioada sustinute de trupa Amatis puteti gasi pe site-ul oficial, la sectiunea http://www.trupa-amatis.ro/evenimente.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare