Comunicate de Afaceri

Rochii de seară pentru evenimente

În viața fiecărei femei, există un moment în care trebuie să alegeți cea mai bună ținută pentru un eveniment important și mult așteptat. Aceasta poate fi nunta unui prieten, ceremonia de absolvire, petrecerea companiei, petrecerea de Revelion, petrecerea zilei de naștere și orice alte ocazii în care doriți să purtați o rochie de seară frumoasă. Ținând cont de bogăția tendințelor moderne, alegerea ținutei de seară a devenit dificilă deoarece presupune crearea unei imagini elegante.

 

Tendința din 2020 subliniază treptat o feminitate puternică, cu un aspect retro al anilor 60 sau un accent boem și romantic. Materialele și imprimeurile naturale ușoare sunt inspirate de frumusețea perfectă a florilor sau a animalelor sălbatice pentru a profita la maximum de atmosfera tropicală. Benzi verticale ușoare și carouri pot fi văzute în următoarele sezoane, dar la o scară mult mai mică. Elementele de bază par a fi rochii drapate, dar blaturile și fustele sunt la fel, butoanele din față sunt din lemn și mari și disproporționate.

 

Rochii de seara simple si feminine pentru 2020

Rochiile sunt un articol vestimentar deosebit pentru femei. Fie ca este vorba despre rochii elegante sau despre rochii casual, orice femeie va purta macar o data intr-un an o rochie. Pentru anii 2019-2020 wardrobe designerul Maria Andrei vorbeste despre “Rochiille simple, dar extrem de feminine, cu un aer atemporal, fie in culori calde, nesaturate, ori cele cu printuri florale. Si, evident, LBD – little black dress.” Acest lucru este valabil pentru orice fel de rochie.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: alizera.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare