Comunicate de Afaceri

Romanii consuma din ce in ce mai mult, conform audit retail Nielsen

Supreme Council of European Business a reluat evenimentele lunare in data de 26 septembrie 2019, iar prima intalnire din aceasta toamna a avut ca subiect de dezbatere tendintele de consum din industria FMCG. Evenimentul a avut loc la Grand Hotel Continental si s-a bucurat de acoperirea media a Grupului de Presa Bursa.

Nicolae Hulea, Business Development Consultant, Nielsen Romania, a prezentat o serie de informatii recente din piata despre modul in care consumatorii se raporteaza la companii, despre nevoile pe care acestia le au si despre asteptarile care ii influenteaza in luarea deciziilor de cumparare. In 2018, piata FMCG a continuat sa creasca atat valoric, cat si cantitativ, supermarketurile inregistrand o crestere de 2 cifre, care a fost generata de expansiunea lor numerica, in timp ce evolutia in comertul traditional continua sa fie pozitiva, sustinuta de cresteri salariale si de comoditate. In ciuda preturilor mai mari, optimismul romanilor se traduce, in continuare, in cresteri de consum si o tendinta de premiumizare.

Ne straduim ca prin organizarea intalnirilor noastre lunare sa le prezentam membrilor si invitatilor nostri detalii esentiale care influenteaza decisiv mediul de business international. Luna aceasta ne-am oprit asupra dinamicii de consum din FMCG, iar speaker-ul evenimentului, Nicolae Hulea, ne-a adus in prim-plan informații extrem de valoroase care pot constitui pilonii unei strategii de piata care sa genereze rezultate remarcabile”, spune Mehmet Sumeroglu, Chairman SCEB.

Evenimentul s-a bucurat de o audienta formata din antreprenori, middle si top management din diverse companii, care au avut oportunitatea sa afle cele mai noi trenduri care influenteaza una dintre cele mai dinamice industrii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare