Comunicate de Afaceri

Rotonda scriitoarelor la Bucuresti Mall – Vitan

Feminismul are radacini adanci in Romania. In #LunaFemeii, Bucuresti Mall – Vitan aduce in fata ta Rotonda scriitoarelor, o expozitie care pune in lumina reflectoarelor puterea, determinarea, viziunea si curajul a 16 scriitoare romane, care au luptat cu stereotipurile vremii.

Soții și mame, surori și matusi, cele 16 scriitoare române au demontat prejudecatile epocii si au demonstrat intregii lumi ca barierele dintre sexe sunt la fel de inutile ca stereotipurile societatii in care traiau.

La mall-ul din Vitan vei avea ocazia sa descoperi pana pe 31 martie materiale foto, video si povesti pretioase despre femeile care au purtat cea mai dreapta lupta in cadrul unui proiect realizat cu sprijinul Muzeului National al Literaturii Romane.

Iata cateva nume care sigur iti vor parea cunoscute:

  • Iulia Hasdeu
  • Veronica Micle
  • Nina Cassian
  • Elena Farago
  • Martha Bibescu

 

Multe alte femei de valoare din istoria literaturii romane te asteapta sa le descoperi povestile, sa le admiri si sa le apreciezi asa cum merita. Descopera-le pe toate la mall-ul tau preferat. Ai timp pana pe 31 martie sa faci cunostinta cu o fila din istoria feminismului.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare