Comunicate de Afaceri

Santa’s favourite place to shop e la Bucuresti Mall!

Pe locuri, fiti gata…start cumparaturi!

A venit cea mai frumoasa perioada din an, cea in care primim si daruim cu bucurie. Este perioada in care cei mici si cei mari il asteapta pe Mos Craciun sa vina incarcat cu daruri multe. Cine s-a gandit vreodata de unde cumpara Mosul atat de multe cadouri sa ridice mana sus.

Noi ne-am gandit, am fost curiosi si l-am spionat: am descoperit care este locul favorit de shopping al Mosului ! La Bucuresti Mall este! Aici este “Santa’s favourite place to shop”, cea mai in voga destinatie pentru a gasi cele mai cool daruri pentru cei dragi. Aici te asteapta promotii, inspiratie, culoare si magie. Lasa-te fascinat de Targul de Craciun si hai si tu in Bucuresti Mall sa gasesti cele mai potrivite daruri pentru cei apropiati tie. Poate ai noroc si il surprinzi si pe Mos Craciun la shopping, cine stie? Merita sa incerci!

Toate brandurile ti-au pregatit surprize si articole de sarbatoare. Iti garantam ca ai de unde sa alegi. This is a Christmas fair and magic is everywhere! Noi ne-am convins, urmezi tu!

#ILoveBucurestiMall

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare