Comunicate de Afaceri

Satul lui Mos Craciun isi deschide portile la Plaza Romania!

Craciunul inseamna bucurie, bucurie impartasita cu cei dragi tie! Craciunul este un moment in care pasim cu totii in lumea copilariei si a povestilor cu Mos Craciun. Perioada sarbatorilor de iarna este poate cea mai frumoasa perioada din an cand stim ca primim si daruim cu inima deschisa, iar Plaza Romania s-a gandit sa celebreze toate aceste lucruri intr-un mod cu adevarat unic: impreuna cu Mos Craciun si toata echipa sa iscusita!

Satul lui Mos Craciun isi deschide portile pentru voi! Ia-ti familia si prietenii de mana, indiferent de varsta, si vino sa cunosti o lume cu adevarat magica! La Plaza Romania nu numai Mosul te asteapta, ci si toata echipa sa. Vei avea ocazia sa  te urci chiar in sania lui Mos Craciun, unde poti realiza cele mai frumoase fotografii de sezon. Spiridusii cei energici te vor ajuta sa impachetezi cadourile pentru cei dragi timp in care cei mici se pot distra de minune in igloo-ul  special pregatit. Surprizele nu se incheie aici: copiii vor avea ocazia sa isi demonstreze creativitatea  in atelierul de colorat!

Pana in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie aceasta lume minunata se deschide special pentru tine! Simte si tu atmosfera emotionanta a sarbatorilor de iarna in fiecare zi de luni-joi intre 16:00-21:00 si vineri- duminica intre 12:00- 21:00.

Intrarea este libera! Ce mai astepti?

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare