Comunicate de Afaceri

Seria evenimentelor culturale Bucuresti Mall- Vitan continua!

PEISAJE, MONUMENTE-SIMBOL SI PORTRETE DIN AMERICA LATINA

 

O noua expozitie de exceptie de  sub cupola Bucuresti Mall Vitan aduce in prim plan tot ce are mai bun de oferit America Latina. Proiectul Peisaje, Monumente-Simbol si Portrete din America Latina cuprinde fotografii puse la dispozitie de cele sase ambasade partenere, precum si imagini din arhiva MNLR si texte de prezentare ale scriitorilor romani care au experimentat cultura Americii Latine. Ceea ce veti vedea voi este un portal cultural catre o zona geografica ce a atras atentia de-a lungul timpului.


Mai mult decat atat vei putea descoperi si fotografii fantastice cu edificii si monumente emblematice, ca Insula Pastelui, plajele din Cuba, Piramida lui Kukulkan de la Chichen Itza sau centrul orasului Havana. Odata cu venirea sezonului rece, o calatorie virtuala pe meleaguri straine este binevenita.

Sesiunile de shopping sunt acum mai placute cu un strop de cultura bogata latino-americana.
Intre 28 octombrie si 14 noiembrie, accesul la expozitie este liber, iar tu te poti bucura in voie de informatii noi, fotografii unice si tot ce inseamna cultura latino-americana.


Proiect realizat alaturi de Muzeul National al Literaturii Romane, cu un sprijin deosebit oferit din partea Ambasadei Argentinei, Ambasadei Chile, Ambasadei Cubei, Ambasadei Mexicului, Ambasadei Peru ai Ambasadei Uruguay in Romania, impreuna cu Institutul Cervantes, Asociatia Romana a Traducatorilor Literari ai Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, carora le multumim ca am putut aduce publicului larg informatii valoroase si dinamice.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare