Comunicate de Afaceri

Summer DJ vibes la Bucuresti Mall

Ce lipseste atunci cand petreci timp de calitate cu prietenii pe terasa, cu pungile de cumparaturi asezate langa masa si cu o bautura racoritoare in mana? O coloana sonora care sa se potriveasca perfect cu vibe-ul tau de vara.

La Bucuresti Mall, credem ca shopping-ul de calitate nu inseamna numai branduri de top si preturi bune. Shopping-ul de calitate e despre tine, despre relaxare si voie bună. Asa ca aducem atmosfera chill in inima orasului, cu ajutorul unui DJ profesionist, care sa faca din fiecare vizita la mall o experienta cu adevarat speciala.

Relaxeaza-te  in ritm de vara la Bucuresti Mall si bucura-te de atmosfera creata de DJ-ul nostru, in fiecare zi de joi pe terasa exterioara de langa Starbucks sau sambata si duminica pe terasa exterioara dintre Aperto si Ana Baking, incepand cu ora 18:00.

Fie ca ai programata o sesiune de shopping sau pur si simplu vrei sa te relaxezi cu gasca la o terasa, savurand ceva rece, fiecare zi petrecuta la mall-ul din centrul capitalei se poate transforma intr-o zi de concediu ca pe malul marii.

Te așteptăm cu vibe-uri bune și relaxare maximă. Ai timp pana pe 26 august!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare