Comunicate de Afaceri

Supreme Council of European Business a organizat evenimentul „Business & Competitive Intelligence”

Supreme Council of European Business a organizat in data de 31 ianuarie 2020 primul eveniment de afaceri din acest an, la Grand Hotel Continental. Intalnirea a avut ca principale puncte de discutie Business & Competitive Intelligence si modul in care aceste doua instrumente cresc eficienta deciziilor de business.

Gradul de competitivitate al unui business rezulta din capacitatea liderilor de a dezvolta o strategie complexa pe termen lung. O astfel de strategie trebuie să aiba in vedere atat interpretarea datelor interne generate de deciziile implementate anterior, cat si analiza pietei pe care compania activeaza. In acelasi timp, intelegerea modului in care competitorii directi actioneaza in cadrul acestei piete ofera un avantaj strategic semnificativ. De aceea, participantii la eveniment au avut parte de o prezentare ampla asupra modului in care adoptarea unor strategii de Business & Competitive Intelligence transforma dinamica decizionala si cresc competitivitatea prin îmbunatatirea proceselor interne, a productivitatii sau prin reducerea pierderilor.

Indiferent dacă ne referim la globalizare, evolutia tehnologica sau la deficitul fortei de munca, provocarile pe care  oamenii de afaceri le infrunta astazi sunt complexe.  Așteptarile pe care consumatorii le au de la companii se schimba, de asemenea. De aceea, Supreme Council of European Business a organizat evenimentul „Business & Competitive Intelligence” pentru a le oferi membrilor organizatiei insight-urile necesare pentru a intelege mai bine dinamica actuala a mediului international de afaceri. Adoptarea instrumentelor de Business & Competitive Intelligence in practicile companiilor pe care le reprezinta pot aduce noi oportunitati de dezvoltare si de aceea am considerat acest subiect unul important, care trebuie dezbatut, spune Mehmet Sumeroglu, Chairman al Supreme Council of European Business.

Speakerii evenimentului au fost Emil Hedesiu, consultant în Competitive Intelligence in afaceri si management si Barbu Mihaescu, Senior Advisor al Swiss Mattig Management Partners si consultant pentru Camera de Comert Elvetia – Romania. Printre participanti s-au numarat reprezentanti ai Ambasadei Federatiei Ruse in Romania, companii membre ale Camerei de Comert Elvetia-Romania, companii din Bulgaria care au format o delegatie organizata de catre conducerea Bulgarian National Council of European Business.

Evenimentul s-a bucurat de acoperirea media a Ziarului Bursa.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare