Comunicate de Afaceri

Supreme Council of European Business a organizat evenimentul international „Doing Business in Bulgaria”

Supreme Council of European Business si Bulgarian National Council of European Business au organizat vineri, 29 noiembrie 2019, evenimentul „Doing Business in Bulgaria”, in cadrul caruia comunitatile de afaceri din Romania si Bulgaria au avut ocazia de a stabili noi oportunitati de colaborare economica. Evenimentul se incadreaza in viziunea mai larga a SCEB despre dezvoltarea unui mediu de afaceri european conectat, care sa impartaseasca o viziune comuna, capabila sa genereze cele mai eficiente strategii pentru a depasi provocarile aduse de globalizare.

„Doing Business in Bulgaria” a reunit membri ai Supreme Council of European Business (SCEB), Bulgarian National Council of European Business reprezentat prin Presedintele Nikolay Bozhilov si membrii asociației „Business for Plovdiv”, printre care amintim: Atanas Rogahev – Președintele asociației, Aleksandar Staykov – Directorul General, Petar Raychev, CEO CPG Consult, Camera de Comerț Româno – Bulgară reprezentata de către Doru Dragomir – Președinte, dar si alte companii  cu sediul in Plovdiv.

Mediul de business international devine tot mai dinamic si este nevoit sa se adapteze constant la toate schimbarile pe care elemente precum tehnologia sau migrația fortei de munca le genereaza. In acest context, Supreme Council of European Business isi propune sa le ofere membrilor cele mai bune oportunitati de a evolua si de a genera bunastare pentru comunitatile in care activeaza, spune Mehmet Sumeroglu, Chairman Supreme Council of European Business.

Acest eveniment a reprezentat un prim pas catre consolidarea relatiilor de afaceri dintre cele doua regiuni. Incepand cu 2020, SCEB isi propune sa deschida noi sedii si sa continue organizarea unor evenimente internationale pe teme economice si nu numai, cu scopul de a crea o comunitate puternica de afaceri, care sa sprijine companiile in strategia lor de internationalizare si de consolidare a prezenței pe numeroase piete.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare