Comunicate de Afaceri

Supreme Council of European Business reia evenimentele lunare incepand cu aceasta toamna

Supreme Council of European Business organizeaza pe 26 septembrie 2019, la Grand Hotel Continental, prima intalnire a acestei toamne din seria evenimentelor lunare de business. Tematica acestei editii dezbate importanta construirii unei strategii de piata bazate pe cunoasterea tendintelor de consum la nivel total de tara, dar si de canal retail sau regiune. Invitatul special este Nicolae Hulea, Business Development Consultant, Nielsen Romania care va aduce in prim-plan tendintele de consum din FMCG, va aborda evolutia pietei de retail din Romania și metodologiile de masurare pentru aceasta piata. Evenimentul va avea acoperire media datorita Trustului de presa Bursa, partenerul media al organizatiei.

Industria FMCG reprezinta campul de interactiune cel mai activ dintre consumator si branduri. Larga raspandire si utilitatea produselor pe care le ofera, dar si rapiditatea cu care sunt consumate sau inlocuite alimenteaza o piata extrem de dinamica, in continuă evolutie datorita schimbarii constante a intereselor consumatorilor. ”Fiind o organizatie de business care reuneste oameni de afaceri din tara si din strainatate, SCEB doreste sa le ofere lunar membrilor sai dezbateri asupra unui subiect de interes. Luna aceasta ne vom îndrepta atentia asupra dinamicii industriei FMCG, intrucat credem ca o companie care este capabila sa dezvolte strategii pe baza tendintelor de consum existente in aceasta industrie, va dobandi un avantaj competitiv in fata concurentilor”, afirma Mehmet Sumeroglu, Chairman SCEB.

Datele de Retail Measurement ofera informatii complete si la timp despre cotele de piata, volumele de vanzari si valoarea vanzarilor, informatii despre distributie si preturi, dar pot acoperi si informatii de merchandising si promovare. Prin combinarea acestor informații detaliate în cadrul  serviciilor de consultanta profesionale, se extrag informatii si expertiza valoroase care ajuta marcile si retailerii sa isi imbunatateasca deciziile de fabricatie, marketing si vanzari. Toate acestea sunt doar cateva elemente care compun complexul tablou al relatiei dintre cumparator si un furnizor de bunuri sau servicii.

Speaker-ul evenimentului, Nicolae Hulea, Business Development Consultant, Nielsen Romania este unul dintre cei mai importanti specialisti in analiza de piata a tendintelor de consum din FMCG, cu o experienta de peste 15 ani in management comercial si cercetare de piață.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare